lilla london liv !

tjugotredje februari.

Huaaa, har typ aldrig önskat mensens ankomst såhär mycket i hela mitt liv. Nej, jag tror inte att jag är gravid - däremot har jag varit på HEMSKT humör senaste dagarna (speciellt på morgonen) och HEMSKT godissugen (gissa vem som kan sluka en påse ACO-kolor på rekordtid?). Bölat för att en viss tröja är borta, för att kaffet blivit kallt, för att mascaran kom på ögonlocket och för att mina tuttar krympt till obefintlighet. Ni hör ju. Mensen, where you at???

Som ett cherry on top på denna skitvecka fick jag även dåliga besked hos farbror doktor idag. Min crohns-medicin har inte gjort sitt, och det är fortfarande något värde i kroppen som inte är helt bra: som kan betyda att en del av tarmen fortfarande är kass. Detta innebär alltså ytterligare en äckel-koloskopi med äckel-fastande och förtäring av äckel-laxermedlet, röntgen och förmodligen en helt ny medicin. Jag som precis fått rutin på att ta tabletterna varje dag - ska jag ta sprutor nu med?

Så jag gjorde det som varje vettig människa skulle gjort i det här läget. Ringde mamma och pappa, åkte hem, bölade lite till, beställde tröst-mat via sambon och försvann under täcket en stund.

MEN! Imorgon ska jag dra på mig min nya röda klänning och skinnpaj trots att det egentligen är för kallt, dricka öl och istället skratta bort alla bekymmer på kvällens AW. Jag behöver det!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas