lilla london liv !

elfte januari.

Hej från en högst levande Moa! Det trodde ni inte va? Jag ska inte gå runt som en levande kliché (som Noora i Skam skulle sagt, japp, im also hooked!) och säga att "livet kom emellan" och tretusen andra bortförklaringar. Jag tror ni förstår att jag har haft massor av annat för mig ändå. Meen, en liten snabbuppdatering kanske vore på sin plats? En liten fastforward på vad som hänt sen i oktober liksom. Då kör vi! *Tar ett djupt andetag*. Jag haaar...

Fyllt 23, haft en barnfri night out med bästa vännerna i Växjö, sett Håkan Hellström på Scandinavium, firat Alexandras Theo som fyllt 1, hängt i Teneriffa med daniels familj, gått in i väggen, firat en mysig jul hemma i Småland, varit dundersjuk i tre veckor straight, kämpat med vikten, fixat iordning både A's rum och vardagsrummet, börjat arbeta heltid oooch planerat tre kommande födelsedagspresenter (mamma, pappa och danne!) som givetvis fyller år alla typ samtidigt. Total härdsmälta i hjärnan just nu, men när denna månaden är över tänker jag köra stenhårt på mitt nyårslöfte: inte - ta - på - mig - så - förbannat - mycket, för tillslut står jag där med hundra bollar i luften på en gång och så blir det bara soppa. Av mig iallafall. Så många gånger som jag förvandlats till en ynklig fläck på badrumsgolvet senaste månaderna, av total utmattning.

Men! Nu vänder vi det här. Moa 2.0 in the making - lite starkare, lite bättre, lite mindre gråtfärdig osv. Ska inviga det nya året med att planera in roliga, spontana, kravlösa grejer. Sånt man får energi av, snarare än sånt som tar. Och bara må.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas