lilla london liv !

åttonde februari.

Hej alla torrbollar!

Årets överlägset sämsta hy-månad är nu. Håller ni med mig? Bitig kyla och torr luft = döden för sådana som oss, och med sådana som oss menar jag vi torra, oljiga, hormonella jävlar. Sminket rinner av pannan men samlar sig runt näsan, och däremellan vet jag fan inte vad som pågår riktigt.

Men, gråt icke! För här kommer jag med räddningen (lätt hybris) till alla ni, som precis som jag skrubbar frenetiskt morgon och kväll på ett svidande, stramande ansikte för att bli av med död hy och torra partier. För att sedan dränka oss i någon kräm för EXTRA DRY SKIN som mest hamnar på kudden.

Svaret på våra böner heter Gel to peel, som är - precis vad namnet avslöjar - en peeling i gelform. Den innehåller inga läskiga plastkulor som river och skär. Det är bara gel. Denna magi på flaska är från Drops of youth-serien av TBS.

Det tar cirka 20 sekunder från det att du börjat massera en klick gel i fejjan, till det att du både SER och KÄNNER den döda huden glida av och bilda små klumpar på ansiktet: som du sedan bara sköljer av med ljummet vatten. Det gör mig nästan upphetsad, och danne blir det garanterat när han känner min TVÄRMJUKA hud som hållt sig gömd sedan sommaren.

PS. Just nu har TBS en köp 3 betala för 2-kampanj så jag passade på att köpa en sleeping mask och någon vitaminproppad dagkräm. För du måste ju återfukta efter peelingen, annars är du på ruta ett ige efter några timmar. Torr och ledsen. Men så galna är vi väl inte så vi inte fattar det?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas