lilla london liv !

femte februari.

Hej bästis! Det här är till dig.

År 2015 fann vi varandra. Kanske var det ett år som vi båda behövde någon som mest. Jag var gravid, och du försökte bli. Minns du när du äntligen plussade? Jag var så jävla glad för er skull. Och när Markus sa att ni hade åkt in på förlossningen, kunde jag inte sova.

Vi var två stycken 20-nånting som vuxit upp i samma lilla stad, som vetat om varandras existens sedan lunarstorm och liksom följt varandra på avstånd utan att en hälsa. Tills för tre år sedan.

Det är precis som om livet sparade dig som en överraskning till senare, en vän för livet. Plötsligt gick jag från ensam till inte så ensam alls, när du fanns där att dela allt med. Sömnlösa nätter, sambobråk, fulgråt i bilen på Öland och vinkvällar.

Men att vi båda har barn i /typ/ samma åldrar utgör bara en liten del av varför vi går ihop så bra. Det är så mycket mer. Du fyller ett tomrum i mitt hjärta som nog alltid funnits där. En okomplicerad person, som aldrig tar mer än vad den ger.

Vi fortsätter följa varandra genom stora händelser i livet, och jag kommer stå vid din sida alla gånger! You've got a friend in me.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas